Verzekeringen en hypotheek adviseur Nijmegen

Bent u op zoek naar een verzekeringen en hypotheek adviseur in Nijmegen? Dan kan Sonke & De Leeuw in Ewijk u ongetwijfeld van dienst zijn.

Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning in Nijmegen of omgeving of een extra krediet voor uw bedrijf gevestigd in Nijmegen wij kunnen u voorzien van advies die aansluit bij uw behoeften en mogelijkheden. Wij zijn jarenlang actief in het verzekeringen en hypotheken vak en kunnen u persoonlijk en op maat adviseren. Wij zijn aangesloten bij de AFM en het klachten instituut KiFid.

Het voordeel van Sonke & De Leeuw is dat wij verschillende maatschappijen met elkaar kunnen vergelijken en u niet afhankelijk bent van slechts een geld verstrekker of verzekeraar. Wij kijken voor u naar de beste maatschappij en kunnen vervolgens een verzekering sluiten of een hypotheek aanvragen welke precies past bij uw wensen.

Wij komen graag eens bij u op bezoek in Nijmegen of nodigen u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs op ons kantoor in Ewijk.

Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak via ons contactformulier.